Deltagarkategorier

Kategori A – Skolboende:

Samtliga boende spelare och ledare betalar en deltagaravgift där boende och 12 st måltider ingår, samt fria resor med buss.

Minimum två, maximalt fyra ledare per lag kan bo på skolan. Vi uppmanar alla deltagare och ledare att aldrig lämna värdefulla föremål eller pengar kvar på skolan.

Incheckning sker direkt vid ankomst till den förläggning där ni ska bo. Våra skolvärdar välkomnar er på förläggning från klockan 12.00 på tisdagen 4 juli. Vid incheckning får ni den information ni behöver, nycklar till er sovsal samt deltagarband som ska sitta runt handleden under hela er vistelse.

Länk: Läs mer om att bo på skola här

Kategori B – Eget boende:

För lag som bokar sitt boende på egen hand. Samtliga deltagare och spelare betalar en deltagaravgift samt minst en ledare. I deltagaravgiften ingår fria resor med buss. Matkuponger för samtliga måltider finns att köpa i närbelägen skolmatsal.

Incheckning för kategori B sker vid Informationen på Sportfältet i Odensala mellan klockan 14.00 – 20.00 på tisdagen 4 juli. Vänligen respekterar dessa incheckningstider. Vid incheckning får ni den information ni behöver samt deltagarband som ska sitta runt handleden under hela er vistelse.

Länk: Se priser för de olika kategorierna här


Tävlingsform

Storsjöcupen är en fotbollsturnering för flickor och pojkar i åldrarna 10-16 år.

Tävlingen inleds med ett gruppspel. Lagen delas in i grupper om fyra till fem lag där alla möter alla i en enkelserie. De två främst placerade lagen i gruppen går vidare till A-slutspel, övriga lag i gruppen går till B-slutspel. Samtliga spelare måste vara försäkrade både för spel och fritid.

Länk: Läs mer om våra tävlingsbestämmelser här


När är sista anmälningsdag?

Anmälan stänger den 13 mars. Notera att det finns en begränsning på antal lag i cupen, därför kan en kategori fyllas innan sista anmälningsdag. Väntelista upprättas efter att en kategori blivit full. De lag som anmält sig och betalat in anmälningsavgiften först har företräde, anmälningsdag räknas som det datum vi erhåller anmälningsavgiften.


Måltider/specialkost

Varje dag serverar vi vällagad husmanskost på våra anläggningar från middag på tisdagen till lunch på lördagen. Alla måltider ingår för de som betalat för Kategori A och bor på våra anläggningar. Matkuponger finns att köpa på respektive anläggning för de som betalat för kategori B eller övriga som önskar äta.

Tider att ha koll på:

Frukost 06.30-09.00

Lunch 11.00–14.00

Middag 16.30–19.00

Specialkost anmäls via er lagsida. Kom ihåg att anmäla detta i god tid, anmälan för specialkost stänger den 6/6 .

Länk: Se vår matsedel här(Kommer senare)


Viktiga datum

September:  Anmälan öppnar

13 mars:  Sista dag för anmälan

(Vid återbud/avanmälan efter 13 mars återbetalas ingen anmälningsavgift)

16 mars:  Sista dag för betalning av anmälningsavgift för lag

20 april:  Sista dag för betalning av deltagaravgift för spelare och ledare

6 juni:  Sista dag för anmälan av specialkost

2 juli:  Sista dag för registrering av Totalspelarförteckningen

4 juli:  Ankomstdag och invigning av cupen

5 juli:  Första matchdag

8 juli:  Finaldag och avresedag


Försäkring

Ansvarig lagledare är skyldig att se till att samtliga deltagare är försäkrade på planen. Varje enskild deltagare ansvarar för sin försäkring utanför planen. Storsjöcupen har inga kollektiva försäkringar som täcker skador, sjukdomar, stölder eller skadegörelse.


Säkerhet

Storsjöcupen har en väl uppbyggd säkerhetsorganisation. Den leds av vår säkerhetssamordnare som under sig har ett antal aktörer till din hjälp. Storsjöcupen har en egen ungdomsgrupp som leds av vuxna som till sin profession arbetar med ungdomar. Utöver detta så samarbetar vi med polis, räddningstjänst, bevakningsföretag och nattvandrare.

Storsjöcupen använder sig även av kommunens POSOM grupp. POSOM står för psykiskt och socialt omhändertagande vid olyckor och katastrofer, en krisgrupp som med kort varsel kan kallas in för att stötta de drabbade. 


Inställd turnering

Storsjöcupen är inte återbetalningsansvarig vid händelser som ligger utanför Storsjöcupens kontroll, så som krigsliknande händelse, eldsvåda, översvämning, avbrott i allmänna kommunikationer, där arrangemanget måste ställas in eller avbrytas.