Information

Sidan uppdateras kontinuerligt med mer aktuell information. 

Viktiga datum

12 september: Anmälan öppnas

17 mars: Sista dag för anmälan (Vid återbud/avanmälan efter 17 mars återbetalas ingen anmälningsavgift)

24 mars: Sista dag för betalning av anmälningsavgift för lag

24 april: Sista dag för betalning av deltagaravgift för spelare och ledare

1 juni: Vid återbud/avanmälan efter detta datum betalas varken anmälnings- eller deltagaravgifter tillbaka

9 juni: Sista dag för anmälan av specialkost 

Deltagarkategorier

Kategori A – Skolboende:

Samtliga boende spelare och ledare betalar en deltagaravgift där boende och 12 st måltider ingår, disco samt fria resor med buss.

Minimum två, maximalt fyra ledare per lag kan bo på skolan. Vi uppmanar alla deltagare och ledare att aldrig lämna värdefulla föremål eller pengar kvar på skolan.

Incheckning sker direkt vid ankomst till den förläggning där ni ska bo. Vid incheckning får ni den information ni behöver, nycklar till er sovsal samt deltagarband som ska sitta runt handleden under hela er vistelse.

Länk: Läs mer om att bo på skola här


Kategori B – Eget boende:

För lag som bokar sitt boende på egen hand. Samtliga deltagare betalar en deltagaravgift samt en ledare per lag. I deltagaravgiften ingår fria resor med buss samt disco. Matkuponger för måltider finns att köpa i närbelägen skolmatsal.

Länk: Se priser för de olika kategorierna här

Tävlingsform

Storsjöcupen är en fotbollsturnering för flickor och pojkar i åldrarna 11-17 år.

Tävlingen inleds med ett gruppspel. Lagen delas in i grupper om fyra till fem lag där alla möter alla i en enkelserie. De två främst placerade lagen i gruppen går vidare till A-slutspel, övriga lag i gruppen går till B-slutspel. Samtliga spelare måste vara försäkrade både för spel och fritid. Tävlingsbestämmelser finns under "Tävling".

Måltider/specialkost

Varje dag serverar vi vällagad husmanskost på våra anläggningar från middag på tisdagen till lunch på lördagen. Alla måltider ingår för de som betalat för Kategori A och bor på våra anläggningar. Matkuponger finns att köpa på respektive anläggning för de som betalat för kategori B eller övriga som önskar äta.

Tider att ha koll på:

Frukost 06.30-09.00

Lunch 11.00–14.00

Middag 16.30–19.00

Specialkost anmäls via er lagsida. Kom ihåg att anmäla detta i god tid.

OBS! Ingen mat innehåller fläskkött, nötter eller skaldjur. Det finns gluten- och laktosfria alternativ. Detta behöver ej anmälas.  

Länk: Se vår matsedel här (Kommer senare)

Säkerhet

Storsjöcupen har en väl uppbyggd säkerhetsorganisation. Den leds av vår säkerhetssamordnare som under sig har ett antal aktörer till din hjälp. Storsjöcupen har en egen ungdomsgrupp som leds av vuxna som till sin profession arbetar med ungdomar. Utöver detta så samarbetar vi med polis, räddningstjänst, bevakningsföretag och nattvandrare.

Försäkring

Ansvarig lagledare är skyldig att se till att samtliga deltagare är försäkrade på planen. Varje enskild deltagare ansvarar för sin försäkring utanför planen. Storsjöcupen har inga kollektiv a försäkringar som täcker skador, sjukdomar, stölder eller skadegörelse.


Inställd turnering

Storsjöcupen är inte återbetalningsansvarig vid händelser som ligger utanför Storsjöcupens kontroll, så som krigsliknande händelse, eldsvåda, översvämning, avbrott i allmänna kommunikationer, där arrangemanget måste ställas in eller avbrytas.