Avaviken Vandrarhem & Konferens 

Välkommen till ett boende i natursköna Dvärsätt Beläget endast 20 minuter utanför Östersund, 3 minuter till Krokom. Busshållplats finns i direkt anslutning till vandrarhemmet för att smidigt kunna ta sig till Östersund eller Krokom. 200 meter till grillbar och mini-livs. 

Våra rum 

Alla rum har plats för upp till 4 personer och egen toalett. Nedre slafar har resårmadrasser. Kudde och täcke ingår. Sänglinnen och handdukar mot extra kostnad. Duschar finns närliggande i korridor. Tillgång till gemensamma tv-rum, tvättstuga och ett enklare gym. Gratis WiFi och parkering. 

Välutrustade kök för självhushåll 

Möjligheten för självhushåll finns i våra mindre avdelningskök. Vi erbjuder även färdigpackade frukostpåsar som kan ätas på rummet eller tas med på resande fot mot en extra kostnad. 

Hemsida: Avaviken | Vandrarhem & Konferens (avaviken.se) 

Gomorron In

Vill du ha boende mitt i stadskärnan för ett par eller en familj? Detta longstay- och co-living-koncept är vårt sätt att underlätta socialt och gemenskapsbaserat boende i Östersund som vi nu öppnar upp för möjlighet till boende under Storsjöcupen.

Boendet inkluderar två fullt möblerade och utrustade lägenheter i stadens centrum, med lokala kaféer, barer och restauranger precis utanför dörren. Det finns en lägenhet med två sovrum och en delad lägenhet med tre separata sovrum som hyrs ut individuellt. Båda lägenheterna har balkonger som vetter mot den mysiga innergården där Gomorron Östersund Teglet, Smithens Skafferi, Fritidsbanken (för gratis lån av cyklar, utrustning osv) och Big Lake Coffee (stadens bästa kaffe) finns.

Medlemskap på Gomorron Östersund ingår alltid för att säkerställa att du har tillgång till utmärkta kontorsutrymmen och inte minst till en stor och livlig gemenskap med många aktiviteter. 

Låter det intressant? Maila oss på hello@gomorronostersund.se för mer information och aktuell tillgänglighet!