Storsjöbadet - Badupplevelser, träning & relax

Storsjöbadet är ett dukat bord för dig som vill bada. Hos oss blir besöket precis vad du gör det till. Du kan vara på lekhumör med familj och vänner, eller bara vara för dig själv en stund. Ta med mat eller ät hos oss – du bestämmer.

Läs mer här


Multi Challange - Roliga aktiviteter och spännande upplevelser

Multi Challenge I Östersund är det självklara valet för den som letar efter något kul att göra. Vi har något som passar både familjen, kompisgänget och företaget. Här hittar du de roligaste, klurigaste och mest spännande aktiviteterna under samma tak!

Läs mer här

Visit Östersund 

10 Sommartips i Östersund 

Läs mer här 

Bowlinghallen Östersund 

Bowlinghallen Kök & Bar i  Östersund erbjuder  bowling, lunchbowling, golfsimulator, café och restaurang

Läs mer här 


Naturkartan 

Välkommenn till Jämtlands fantastiska natur! 

Läs mer här 

Surfbukten 

Bada från badbryggorna och hoppa från badtornet. Spela beachvolley och låna long boards. För den som bara vill luta sig tillbaka och njuta av sommaren finns gräsytor för picnic-filten, sköna stolar och en härlig bungalow. I Surfbuktens café kan du köpa kaffe, dryck, glass, snacks och fikabröd.

Här i Surfbukten kan du också testa att åka  wakeboard i en kabelpark.

Läs mer här 

Fritidsbanken 

Fritidsbanken fungerar som ett bibliotek, i stället för att låna böcker lånar du olika typer utrustning för fysisk aktivitet: fotbollsskor, hjälmar, skidor, tält, skridskor och mycket mer.

  • Alla får låna och allt är gratis.
  • Lånetiden är 14 dagar och tanken är att man enkelt ska kunna prova på olika fritidsaktiviteter utan att det kostar något, precis som på ett bibliotek.
  • Fritidsbanken bidrar till att friluftslivet blir mer tillgängligt för alla

Läs mer här