VIKTIGT! Taket nått i Pojkar-12 och för hela Storsjöcupen

Skrivet av Support Storsjöcupen (Leif Cardell) 04 mars 2015 18:06
I Pojkar-12 kommer ni nu att hamna på en reservlista när ni anmäler er, och får då plats i turordning om/när lag drar sig ur (trekker sig).
Totalt har vi inom Storsjöcupen nått över 425 lag.vilket tyvärr innebär att vi måste lägga kommande anmälningar på en reservlista tills vidare. Kontakta gärna vår tävlingsledare via mail football@storsjocupen.se om ni har frågor eller behöver mera information om gällande läge framöver.
Det är inte helt uteslutet att vi kan höja detta tak något, men det beror på hur vi kan ordna boendet och spelordningen. Vi ska hålla lag på reservlistan informerade om läget via e-mail, förutom den information som kommer ut i nyhetsform på hemsidan.

Nästa nyhet: Över 350 anmälda lag

Skrivet av 18 februari 2015 08:43
En strid ström av anmälningar kommer in och idag passerade vi 350 anmälda lag och platserna för att delta minskar. Anmälningstiden sträcker sig till den 10/4 men i år verkar vi fylla cupen innan slutdatum. Vill ni delta så är det bäst att anmäla sig i riktigt god tid innan, passa på att ge dig och ditt lag en härlig fotbollsvecka med Storsjöcupen.... Väl mött i sommar Läs mer

Kommentarer