VIKTIG INFORMATION ANG. SLUTSPELET

Skrivet av Robert Wassdahl 06 juli 2017 18:19

Det har tyvärr smugit sig in fel i Storsjöcupens tidning både vad det gäller tävlingsregler (fjolårets) och slutspelslottning. Därför är det viktigt att ni kollar på Storsjöcupens HEMSIDA eller APP vad det är som gäller angående spelordning och regler.

I klasserna Pojkar 12 och Flickor 12 är det LOTTNING som gäller för att avgöra vilket lag som går vidare vid oavgjord match i slutspelet. Den lottningen genomförs hos PLANVÄRDARNA vid matcher utanför Odensala Sportfält och i TÄVLINGSSEKRETARIATET vid matcher på Odensala Sportfält. EN ledare per lag går iväg och genomför lottningen direkt efter avslutad match.

Anledningen till att det inte är straffsparksläggning i Pojkar 12 och Flickor 12 är att det är ett av de villkor vi har för att få tillstånd från Svenska Fotbollförbundet att genomföra tävling i dessa åldersklasser.

I 11-mannaklasserna (P/F 13-16) och Paratrophy är det STRAFFSPARKSLÄGGNING direkt som gäller för att avgöra vilket lag som går vidare vid oavgjord match i slutspelet. Undantaget från detta är SEMIFINAL OCH FINAL I A-SLUTSPELET där det först är 2 x 5 minuters förlängning och därefter straffsparkar om det fortfarande är oavgjort.

Vi kan också informera om att medaljer till deltagande lag i Pojkar 11 och Flickor 11 nu finns att hämta i Tävlingssekretariatet på Odensala Sportfält. En ledare per lag kommer och hämtar det antal medaljer ni ska ha.

Nästa nyhet: Östersunds FK gästar cupen

Skrivet av 06 juli 2017 13:05
Allsvenskt besök på Sportfältet imorgon fredag 7/7 14.00-16.00, vårt kära ÖFK kommer och gästar oss. Läs mer

Kommentarer