Paratrophy

Inom Storsjöcupen är vi glada och stolta över vår Paratrophyklass i fotboll. Få matcher drar till sig så mycket uppmärksamhet som våra paratrophy matcher där vi får ta del av bländande fotboll, glädje, fair play och målgester som sällan skådats. 

Vi erbjuder möjlighet till två olika typer av boende beroende på vad ni i föreningen/laget känner passar bäst för just er. Här nedan finner ni mer information om boende, avgifter och matcher.

Ta tillfället i akt och anmäler ert lag till Storsjöcupen 2023!
Hjärtligt välkomna!


Kategori A – Skolboende

Anmälningsavgift: 1500 kr per lag

Deltagaravgift: 975 kr per deltagare

Vad ingår i priset?

✔ Administrations- och tävlingskostnader

✔ Logi 5 dagar/4 nätter

✔ 12 st måltider

✔ Fria resor med buss

 ✔ Invigning     

Att bo på skola:

Minimum två och maximalt fyra ledare ska bo tillsammans med laget på våra förläggningar och ansvarar för ordning och kontakt med våra skolvärdar. Samtliga som bor på våra skolor ska lösa en deltagaravgift och lösa ut ett cupband som ska bäras runt handleden under hela vistelsen.

På er lagsida kommer det att stå vart ert lag ska bo under turneringen. Detta publiceras så snart utplaceringen av alla lag är klar. Observera att storleken på sovsalen baseras på antalet förbokade och betalda deltagaravgifter. Utrymmet per deltagare är beräknat på en maxbredd om 90 centimeter per madrass.

Alla boende på våra förläggningar är ansvariga för en avslutande grovstädning av sin sovsal innan utcheckning. En slutbesiktning görs av våra skolvärdar i samband med utcheckningen. Vid eventuell utebliven städning eller ej återlämnade nycklar kommer Storsjöcupen att fakturera er förening för de faktiska kostnaderna. Vi vill med detta förmå lagen att lämna förläggningarna i samma skick som vid ankomst.

Se till att ansvariga för laget kontrollerar så att alla uppgifter för laget stämmer på er lagsida.

Kategori B – Eget boende

Anmälningsavgift: 1500 kr per lag

Deltagaravgift: 350 kr per deltagare

Vad ingår i priset?

✔ Administrations- och tävlingskostnader

✔ Fria resor med buss

 ✔ Invigning och Paradisco  

Eget boende:

Laget bokar boende på egen hand. Samtliga deltagare och spelare betalar en deltagaravgift. Minst en ledare per lag ska lösa en deltagaravgift. I deltagaravgiften ingår fria resor med buss. Matkuponger för samtliga måltider finns att köpa i närbelägen skolmatsal.

Matcher

Alla Paratrophymatcherna spelas på Odensala sportfält där ni även hittar vårat cuptorg med försäljning av olika slag och en massa roliga aktiviteter. Matcherna spelas 7 mot 7 i två olika klasser, Paratrophy G1 och Paratrophy G2.