Powered by

Idag skulle Storsjöcupen rullat igång

Skrevet 30 juni 2020 06:32
Edited 30 juni 2020 06:33
När pipan inte blåser och musiken inte ljuder.

När hejaropen inte hörs och natten och skratten inte är skådeplatsen.

Kom ihåg oss då. Känn saknaden men känn den med glädje.

Idag skulle Storsjöcupen rullat igång och om knappt tre veckor hade Yranveckan slagit upp sina portar.

Så blev det inte, av kända skäl.

Men det kommer en ny tid, en tid då vi kommer tillbaka och besökare från när och fjärran åter gästar vår stad för att uppleva två enastående evenemang.

Storsjöyran och Storsjöcupen är stolta över att kunna vara ekonomiska draglok för Östersund. När vi väl kommer tillbaka hoppas vi att alla som ser ett värde i vårt arbete och har nytta av våra evenemang vill vara med på resan framåt.

När världen åter vänds rätt för er och för oss då hoppas vi på din stöttning. Vi vill fortsätta sätta Östersund på kartan, så låt oss fortsätta göra det tillsammans.

När pipan blåser högt och musiken åter ljuder, när hejaropen skriks och natten och skratten är skådeplatsen – kom ihåg oss då.

Andréa Wiktorsson, Storsjöyran

Teres Gärdin, Storsjöcupen

Neste nyhet: Anmälan till 2021

Skrevet 15 juni 2020 12:57
Den 1:a juli öppnar vi anmälningssidan till nästa års cup. Kom ihåg att vi gärna ser att någon administratör från Er förening gör detta så att föreningens samtliga lag (om möjligt) är samlade i denna anmälan. //Supporten Les mer
Trönder-Afvisa Svensk Cater Mittmedia Länsförsäkringar Ramirent Östersunds kommun Adidas ICA Supermarket Gruppen Stadium