INSTÄLLT

Skrivet 15 juni 2020 13:00
Ändrad 15 juni 2020 13:00

Den pågående coronapandemin gör att Storsjöcupen 2020 inte kan genomföras. Efter rådgörande med Folkhälsomyndigheten och den information som finns tillgänglig från såväl svensk som internationell expertis, har Storsjöcupen beslutat att ställa in turneringen.

Det är med en enorm sorg jag och styrelsen behöver fatta detta beslut. Vi har verkligen försökt att hålla ut och gjort vårt allt för att hitta alternativ. Att inte få visa upp vårt vackra Östersund och fylla den med fotbollsglädje gör verkligen ont i hjärtat.

Som styrelsen tidigare meddelat kommer de som betalat in deltagaravgiften att få dessa krediterade. Vi kommer givetvis vara lyhörda mot alla våra partners.

Vi hoppas och tror på allas förståelse för vårt beslut, och att vi tillsammans tar igen tiden vi missat nästa år.

Var rädda om varandra, det är i rådande läge viktigast just nu.
Teres Gärdin, Ordförande Föreningen Storsjöcupen

Nästa nyhet: Anmälan till 2021

Skrivet 15 juni 2020 12:57
Den 1:a juli öppnar vi anmälningssidan till nästa års cup. Kom ihåg att vi gärna ser att någon administratör från Er förening gör detta så att föreningens samtliga lag (om möjligt) är samlade i denna anmälan. //Supporten Läs mer
Trönder-Afvisa Svensk Cater Mittmedia Länsförsäkringar Ramirent Östersunds kommun Adidas ICA Supermarket Gruppen Stadium