Vissa justeringar i de inledande omgångarna av slutspelen

Skrivet av Robert Wassdahl 29 juni 2017 01:20

Då det har blivit vissa konstigheter i första omgången av slutspelsschemat där gruppsegrare lottats mot gruppsegrare och grupptvåor mot grupptvåor har vi valt att gå in och justera detta. Anledningen till att denna förändring inte gjordes med en gång var att vi trodde att matcherna skulle "försvinna" och att allt skulle få göras om från början.

Nu hittade vi ett sätt där endast de inledande slutspelsomgångarna påverkades och har därför gjort denna justering. Detta berör inte alla klasser och slutspel, men vi ber ändå alla lag att gå in och titta på hur det ser ut.

Vi påminner också om att det ALLTID är spelschemat på webbsidan som gäller då det kan vara vissa saker i tryckta program och tidningar som förändras.

Robert Wassdahl
Tävlingsledare

Nästa nyhet: Spelschemat uppdaterat

Skrivet av 19 juni 2017 15:26
Nu är schemat uppdaterat utifrån de felaktigheter vi upptäckt själva och med hjälp av deltagande lag. Det har även tillkommit lag som vi placerat in i samband med uppdateringen. Det är framförallt i de yngre klasserna som det blivit förändringar i några grupper. De allra flesta åldersklasser och grupper har inte ändrats alls. Det KAN givetvis fortfarande bli någon förändring om t.ex. något lag... Läs mer

Kommentarer