Justeringar i spelordningen

Skrivet av Robert Wassdahl 14 juni 2016 16:41

Det var nog rätt bra att vi skrev att den första spelordningen var preliminär eftersom vi och observanta ledare upptäckt en del fel som blivit. Inget system är felfritt och nu visar det sig att saker som det borde ha tagits hänsyn till inte har fungerat som vi önskat.

Bl.a. har det blivit dubbelbokningar på en del planer där det spelas både 7-manna och 11-manna. Detta ska nu vara åtgärdat, men några matcher har blivit flyttade några timmar och för någon match är det även en annan plan som gäller. Det berör i stort sett bara ett antal lag i 7-manna-klasserna.

Sen är det också så att det i femlagsgrupperna har blivit så att en del lag inte får någon match alls på tisdag, men däremot två matcher både onsdag och torsdag. Vi försöker att åtgärda det också, men där kan problemet bli att hitta en ledig spelplan under tisdagen så att det passar tidsmässigt för båda lagen. Allt kommer nog inte att kunna lösas.

Det kommer med andra ord att bli en del ändringar för ett antal lag även om det för de allra flesta lagen inte blir någon förändring alls. Vår ambition är att allt som vi kan påverka själva ska vara åtgärdat senast fredag förmiddag den 17/6 så titta gärna in på ert lags spelordning på fredag eftermiddag 17/6 och se om det har blivit några förändringar.

Nästa nyhet: Rättelse på gång

Skrivet av 13 juni 2016 11:33
I klasserna P11 och F11 står det i spelschemat att klasserna ska spela slutspel och den informationen är felande. I dessa klasser spelas inget slutspel och vi försöker att rätta denna information snarast. //Supporten Läs mer

Kommentarer