Anmälan via vårt tävlingssystem är nu stängd

Skrivet av Support Storsjöcupen (Leif Cardell) 16 december 2016 17:46
Ändrad av Support Storsjöcupen (Leif Cardell) 16 december 2016 17:53
Vi har nu stängt vårt tävlingssystem för att kunna anmäls sig direkt till cupen 2017. Vi har i nuläget c.a 590 lag anmälda och vi har haft som målsättning c:a 520 lag. Vi vet att det kommer att avanmäla sig lag framöver så de som är lite sent ute med att anmäla sig kan skicka ett mail till vår tävlingsledare men kommer då att hamna på en reservlista.

Det som också styr är möjligheten till boende på skola och där hoppas vi kunna erbjuda c:a 400 lag denna möjlighet, idag har vi även stängt detta alternativ.

Är ni intresserade om möjligheten uppstår att spela cupen 2017 så kan det finnas en möjlighet till deltagande om ni ordnar eget boende, men att att ni tillsvidare hamnar på vår reservlista när det gäller spel.

Skicka in er intreeseanmälan till vår tävlingsledare på adressen football@storsjocupen.se


Nästa nyhet: Anmälningar till 2017

Skrivet av 21 november 2016 11:28
Vi börjar nu nå vårt maxantal när det gäller lag som valt boende på våra skolor till cupen 2017. Vi har valt att lägga ett tak på 400 lag och idag finns endast ett fåtal platser kvar, vi kan omöjligt ge denna boendegaranti till flera lag. Vi vet av erfarenhet att några lag kommer att försvinna under tiden fram till cupstart så därför finns fortfarande möjligheten att anmäla sig men väljer man ... Läs mer

Kommentarer