Angående spelordning 2016

Skrivet av Robert Wassdahl 12 juni 2016 18:29
Ändrad av Robert Wassdahl 12 juni 2016 23:51

Någon gång under måndag 13/6 kommer den preliminära spelordningen för Storsjöcupen 2016 att publiceras. Vi vill betona att den är preliminär eftersom det kan bli små förändringar beroende på sent strukna lag m.m. Om det t.ex. försvinner ett lag ur en grupp med fyra lag kommer vi att flytta över lag från en femlagsgrupp i samma åldersklass. Om det försvinner lag ur en grupp med fem lag kan det bli så att vi flyttar någon match så att alla får en gruppspelsmatch per dag tisdag-torsdag.

Vi har korrekturläst den spelordning som gjorts via Cup Manager och justerat lite utifrån vissa fel vi upptäckt och även utifrån de önskemål som vissa lag mailat in i förväg där detta varit praktiskt möjligt.

Inga är dock bättre på att korrekturläsa än ni lag som ska delta. Om ni hittar något uppenbart fel på era matcher är vi tacksamma om ni skickar ett mail till Tävlingsledningen där ni berättar vad som blivit fel. Då menar vi alltså t.ex. att ni fått två matcher med bara nån timmes mellanrum eller att en match saknar speltid eller plan.

Nästa nyhet: Uppdatering app

Skrivet av 24 maj 2016 08:23
Hejsan! Vi har fått information om att vår app inte alla gånger stämmer informativt så vi ber Er användare att kasta den gamla appen och hämta en ny uppdaterad från Appstore eller Google Play butiken. //Supporten Läs mer

Kommentarer