När är sista anmälnings- och betalningsdag?

Det finns ingen sista anmälningsdag. Anmälan stänger när turneringen är fulltecknad. Sista dagen för att betala boendekostnad är den finns att läsa under "Betalning av avgifter". Notera att de lag som anmält sig samt betalat anmälningsavgiften först kommer prioriteras vid de tillfällen vi når upp i maximalt antal lag i någon klass. Tänk på att de allra flesta klasserna är fulltecknade väldigt tidigt.

Var uppdaterar vi information om antal deltagare, ankomsttider m.m.?

Vi skickar ut lösenord och användarnamn (anmälningsnummer) tillsammans med anmälningsbekräftelsen som ni erhåller då vi mottagit er anmälan och godkänt denna. Med lösenord och användarnamn kan ni logga in på "Redigera din anmälan" här på vår hemsida. Via er sida kan ni sedan komplettera de uppgifter som är nödvändiga för ert deltagande. Här kan ni också läsa viktig information om turneringen och se vilka betalningar vi har registrerat för er.

Kan vi som B-kortslag köpa lunch och middag?

Som B-kortslag kan man köpa matbiljetter för att äta lunch och middag på en skola. Man kan då välja att äta sina måltider på en skola i närheten där man bor. Vid förbeställning av matbiljetter är det viktigt att uppge till vilken skola man önskar.

När får man veta vilken skola vi blivit förlagda på?

Några veckor innan cupstarten bör informationen finnas på lagets hemsida.

Hur meddelar jag att en spelare inte äter griskött eller har annan specialkost?

Detta gör varje lagledare för sitt lag i samband med att man anmäler en spelare. Informationen läggs in i vårt administrationssystem.

Hur ordnas transport mellan matcherna?

Med sitt boendekort/deltagarband åker man fritt på bussarna inom Östersund. Alla spelplaner och skolor ligger inom det lokala kommunikationsnätet.