Detta är resultaten från Storsjöcupen 2019. Se de senaste resultaten från Storsjöcupen 2021 här.


Du är just nu på en adminstratörssida
Du tittar just nu på den här sidan som administratör. Det innebär att du kanske ser saker som inte är publicerade och som inte visas för vanliga besökare. Gå till sidan som en vanlig besökare hade kommit till

Hegra IL P14

Anmälningsnr: 2510
Kontaktperson: Lilleklev Lilleklev
Primär tröjfärg: Röd
Ledare: Lilleklev Lilleklev
Odd Robert Johnsen
Ivar Morten Hansen
Hegra IL var en av 103 klubbar från Norge som hade lag som spelade under Storsjöcupen 2019. De deltog med ett lag i Pojkar 14.

Förutom Hegra IL spelade också 61 andra lag från 4 olika länder i Pojkar 14. De var uppdelade i 15 olika grupper, varav Hegra IL började i Grupp D tillsammans med Reymersholms IK, Charlottenlund SK 2 och Örland BK.

Hegra IL tog sig vidare till Slutspel B efter att ha hamnat på 4:e plats i Grupp D. Därefter tog de sig till 1/16 Final, men förlorade den mot IFK Östersund Röd med 0-4. I finalen slog IFK Östersund Röd Varden IL och vann därmed hela Slutspel B i Pojkar 14.

Hegra IL deltog även i Pojkar 13 under Storsjöcupen 2018. Då tog de sig till 1/16 Final i Slutspel B, men förlorade den mot Hommelvik IL 1 med 1-5.

Hegra kommer från HEGRA som ligger ungefär 190 km från Östersund, där Storsjöcupen spelas. Från området kring HEGRA kommer också 31 andra klubbar (Bl.a: Remyra IL, Sverre IL, Skogn IL, Nardo FK, Neset FK, Aasguten IL, Stjördals-Blink, Vestbyen IL, Nidelv IL och Hommelvik IL) som kommer att delta i Storsjöcupen 2019.

4 matcher spelade

Mål

Hälsningar till Hegra IL